Perkáta

2016.11.14. 17:10

Márton-napi vigalom Perkátán

Perkáta - Libás játszóházzal, vidám műsorokkal és lampionos felvonulással ünnepelték Márton napját a perkátai általános iskolában.

Horváth Dóra

Márton-napi játszóházat szervezett a perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola múlt pénteken. A megnyitón először Denke Antalné, Horváthné Fischer Katalin és Kovács Tina szervező pedagógusok köszöntötték a gyerekeket, s meséltek Márton legendájáról nekik. Ezt követően a megjelentek két kedves műsort tekinthettek meg a negyedik osztályosok előadásában.

Horváthné Fischer Katalin köszöntötte az alsó tagozatos gyerekeket a program megnyitóján Fotó: Horváth Dóra

A műsorok izgalma után feszültség levezetésként mindenki kedvére kézműveskedhetett a játszóházban, ahol sok szép dolgot lehetett készíteni, aki pedig esetleg megéhezett, az a szülők által prezenált zsíros kenyérrel csillapíthatta étvágyát. A játszóház ideje alatt végig megtekinthető volt az osztályok által készített termés kiállítás, amely során zöldségekből és gyümölcsökből alkotott szobrok kerültek a pódiumra. A hangulatos délután zárásaként lampionos felvonulást szerveztek a pedagógusok. A gyerekek a maguk készítette lámpásokkal csatlakoztak a menethez, mely az iskola területét járta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!