Perkáta

2015.05.21. 13:47

Negyed óra az egészségért - A Kihívás napja szellemében mozogtak a perkátaiak

Perkáta - A perkátaiak hivatalosan nem vettek részt az országos akcióban, viszont fontosnak tartották, hogy mozogjanak a Kihívás napján.

Bogó Anikó

A Kihívás napja szellemében elsőként a perkátai általános iskolások töltöttek nagyjából húsz percet sportolással az intézmény udvarán: a gyerekek aerobikoztak, fociztak, valamint akadálypályákat teljesítettek.

Majd 10 óra 30 perctől az óvodások is mozgásba lendültek: egy kis bemelegítő gimnasztika után kötelet húztak és különböző ügyességi játékokon vehettek részt.


Az általános iskolás tanulók bemelegítés közben. Fotó: Bogó Anikó

Ebéd után az polgármesteri hivatal és az általános művelődési központ dolgozói vették át a sportstafétát, vagyis ők is csatlakoztak a települési egészségmegőrző sportnaphoz, pingpongoztak és tollaslabdáztak. A program szervezésében részt vett Vátkai Zoltán a Perkáta Sport Egyesület új elnöke, aki a jövőben a szabadidős sportok, az egészséges életmód népszerűsítését is az egyesület alapvető céljának tekinti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!