Perkáta

2016.05.09. 14:00

Polgárőr évzáró Perkátán

Dunaújváros - Lezárta a 2015-ös évét a Perkátai Polgárőrség. A vezetők és a meghívott vendégek is elismerték az egyesület munkáját.

Körmendi Erzsébet

A Perkátai Polgárőrség a közelmúltban tartotta évadzáró közgyűlését. Az eseményre a tagokon kívül meghívott vendégek is érkeztek. A közgyűlést Horváth István elnök nyitotta meg, majd átadta a szót László Norbertnek, az egyesület alelnökének, s egyben a közgyűlés levezető elnökének. A közgyűlésen meghallgatták és elfogadták a 2015-ös felügyelő bizottsági, elnöki, személyügyi valamint gazdasági beszámolót, majd Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere kért szót, aki köszönetet mondott az egyesületnek a település közbiztonságáért végzett áldozatos tevékenységéért.

A 2015-ös munkája alapján jutalomban részesült három polgárőr: Dózsa György, Kovács Krisztián és Vaskó Norbert. A Perkátai Polgárőrségben az Év Polgárőre címet Csere István és Vátkai Zoltán érdemelte ki. Ajándékot kapott az egyesületnek nyújtott segítségéért Ható Mária, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség adminisztrátora, valamint a hatékony együttműködéséért a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és az Adonyi Rendőrőrs is.

Ezután a meghívott vendégek közül Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke mondta el, mennyire elégedett a perkátai kollégák munkájával. Szloboda György a Dunaújvárosi Táborállási Polgárőrség elnöke is csatlakozott az előtte szólóhoz. Dr. Mák Attila szintén örömét fejezte ki a rendőrség és az egyesület jó kapcsolata miatt. Bogó Anikó a Perkátai Általános Művelődési Központ igazgatója köszönetet mondott a Perkátai Polgárőrségnek a 2015-ös évi rendezvények biztosításáért, majd átadta a szót dr. Tóth Ferencnek, aki szintén méltatta az egyesület munkáját. Végül, de nem utolsó sorban a rácalmási Szent György Polgárőr Egyesület is köszöntötte a jelenlévőket.

A protokolláris részt követően az egyesület egy vacsorával vendégelte meg az est résztvevőit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!