Perkáta

2014.05.11. 17:35

Tudáspróba a perkátai könyvtárban

Perkáta - Negyedik éve rendezik meg a József Attila könyvtárban a Helyünk van a világban! elnevezésű versenyt.

Bogó Anikó

A speciális vetélkedőt sajátos nevelési igényű gyermekeknek rendezik, a program három levelezős fordulóból és egy záró versenyből áll. A különböző fordulók változó részvétellel és aktivitással zajlottak, összesen tíz intézmény vett részt.

A diákok jól szerepeltek a négyfordulós vetélkedőn (Fotó: Bogó Anikó)

 

- A dunaújvárosi Móra Ferenc Általános Iskola és a dunaföldvári Beszédes József Általános Iskola szép számmal képviseltette magát a helyi diákokon kívül - mondta el Jákliné Perei Erika a helyi intézmény pedagógusa. A versenyt Szilasy László, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója nyitotta meg, majd Basticz Józsefné vezetésével a bábszakkörösök adtak műsort. Az alsó tagozatos diákoknak játékos matematika feladatokat kellett megoldaniuk, míg a felsősök történelem tantárgyban mérhették össze tudásukat.

A zsűri döntéséig, kreatív játszóház várta a gyermekeket, ahol rézdomborítással, hűtő mágnes és üdvözlőkártya készítéssel foglalkozhattak. A program eredményhirdetéssel és díjátadással zárult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!