Prémium magazin

2017.05.12. 10:18

Üzleti frissítés - a tavasz eleganciát hoz!

A 2017-es esztendő nem a túlzásokról szól. A kirívó minták és színek helyett idén a kifinomultság, a túlzásmentes elegancia kerül előtérbe a férfidivatban is. A tavaszi üzleti trendekben még helyet kapnak a középvastag kabátok, az újgenerációs zakókhoz és öltönyökhöz még tekerhető sál, a kötött férfiszvetterek alól pedig kikandikálhat az elegáns férfiing.

Prémium magazin

Jobb időben már megmutathatók a kabátok és zakók visszafogott külsejére reflektáló különleges bélések, a sportos eleganciát kölcsönző könyökvédők és a szépen vasalt ingek is. A tökéletes szabás, az értékálló anyagok, a mértéktartó vonalak az eleganciára vágyó modern férfi alapismérvei. Ezek figyelembevételével némi csavar azért mindig vihető az üzleti szettekbe is: 21. századi nyakkialakítás, aszimmetrikus gombolás, színes zsebdíszek tehetik egyedivé és modernné az üzletember megjelenését. Az elegáns „férfiszínek” között ott van az antracitszürke, a mélykék, ellenpontozásként pedig a camel és a bézs. A tavasz az üzleti életben is megkezdődött: a ruhatárban is érdemes ezt megmutatni! Nézzék meg divatösszeállításunkat a Prémium magazin márciusi számában!

Kövessenek a Facebookon is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!