Frissen Fejérből

2021.07.29. 16:37

Ötödik alkalommal fognak össze a Nagyok a Kicsikért Fehérváron

A jótékonysági rendezvény idén a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítványnak gyűjt, akik célja, hogy a befolyt összeget a Fejér megyei beteg gyermekek magas szintű ellátására fordítsák. 

Elekes Gergő

Fotó: Double Ring Wings

Habár a 2020-as évben a koronavírus miatt elmaradt a már hagyományosnak mondható rendezvény, idén július 31-én ismét egy jó ügyért fognak össze a „nagyok”. Fontos, hogy míg a korábbi években a Halesz park adott otthont a rendezvénynek, idén e téren is változás lesz, ezúttal ugyanis a Szárazréti Közösségi Házban rendezik meg az eseményt, melyet a Bajnok Predator Box SE szervez, Molnár Attila és Mounier Stephane vezetésével.

Unatkozni pedig egyáltalán nem lesz idő, hisz az egész napos fesztivál alatt – ahogy mondani szokás – lesz minden, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, a szervezők rendkívül változatos programokkal és igazi sztárvendégekkel várják az érdeklődőket. És ha már Mounier Stephane jelenléte adott, természetesen az erősemberek sem maradnak távol, 11 órától ugyanis sor kerül a Crossover Erősember OB-re, ahol bárki szurkolhat Fejér megye gigászainak.

Nagy csatákra számíthatunk szombaton is!
Fotó: archív / Double Ring Wings

Íme a részletes program:

10:00 Megnyító

10:15 Kid-Nasztika

11:00 Crossover Erősember Ob 2021

13:30 Curtis

14:00 Lui Mágus

14:30 Súlyemelő Bemutató, Baranyai János olimpikon súlyemelő vezetèsèvel

15:00 BSW közönség találkozó

15:45 Katona Csaba történész sörtörténeti előadása

17.00 KillT

17:30 SzkíTon Produkció

18:00 Essemm

18:45 Adomány átadása

19:00 Zárás

A műsorok alatt kísérő programként lesz többek között kosárlabda, kispályás foci, Teqball (a lábtenisz asztali változata). A belépés ingyenes, az esemény védettségi igazolvány nélkül is látogatható. A nap során azok, akik háromezer forint feletti adománnyal támogatják a gyerekeket, mindannyian egy egyedi grafikával ellátott pólót kapnak ajándékba. Ha pedig még ez sem lenne elég, jelenlétükkel a nap fényét emeli Fésűs Nelli, Vajtó Lajos, valamint Ricky a Picasso Branch-ből.

És hogy milyen hangulatra lehet számítani? Szavak helyett beszéljen ez a videó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!