Hétköznapokon

2022.09.03. 19:00

Folytatódik a Nyitott tornatermek program

szekesfehervar.hu

Módosult formában folytatódik szeptemberben az országosan egyedülálló Nyitott Tornatermek programsorozat Székesfehérváron: hétköznapokon, összesen 24 helyszínen lesz lehetőség igénybe venni az ingyenes sportfoglalkozásokat. Székesfehérvár Önkormányzatát ugyanis arról tájékoztatta az intézményeket fenntartó Székesfehérvári Tankerületi Központ, illetve a Székesfehérvári Szakképzési Centrum, hogy nem tudják kigazdálkodni a drasztikusan megemelkedett rezsiköltségeket, így a tornatermekben hétvégente csak temperáló fűtést biztosítanak.

Ennek figyelembevételével a Nyitott Tornatermek programsorozat szeptemberben hétköznapokon várja a mozogni vágyókat, összesen 24 helyszínen 12 féle sportolási lehetőséggel.

A díjmentes foglalkozásokba, remélik, hogy – a korábbiakhoz hasonlóan – mintegy négyezren bekapcsolódnak majd hetente. A helyszíneket és időpontokat tartalmazó lista itt olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!