Programok

2016.10.20. 08:25

A mobilitásról, fiataloknak

A fiataloknak és a velük foglalkozó szakembereknek szóló mobilitási lehetőségekkel ismertette meg az érdeklődőket az Európa Ifjúsága Egyesület a magyaralmási faluházban tartott rendezvényén.

B. Kiss László

Kiemelt téma volt a találkozón a  Nemzetközi Ifjúsági Csere valamint az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS). Kiállítottak  10,  ember nagyságú molinót is, így téve láthatóvá az érdeklődőknek azokat  az élményeket, lehetőségeket, amelyeket fiatalok kaphatnak egy-egy EVS program keretében.

Az eseményt „élő könyvtárral” kötötték össze. Jelen voltak ugyanis olyan fiatalok, fiatalokkal foglalkozó szakemberek, akik már voltak ifjúsági cserén, nemzetközi tréningen, szemináriumon, vagy részt vettek Európai Önkéntes Szolgálatban. Így az érdeklődő fiatalok, pedagógusok elsőkézből kaptak  információkat a programról. A kiállítás a magyaralmási Faluházban október 25-ig bárki számára megtekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!