Állati Extrém show a Richter Flórián Cirkuszban! (x)

2017. február 28., 16:02 forrás: PLT
Extrém szórakozás az egész család számára: repülő emberek, motoros halálgömb, lézerember, egzotikus állatok, elképesztő tangó a levegőben, egyedülálló lovasszámok - ez a Richter Flórián Cirkusz! Magyarország leglátványosabb és legizgalmasabb műsorát március 22–26-ig Székesfehérváron is láthatja!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ne hagyja ki az egyedülálló szórakozási lehetőséget!
Vegyen jegyet a PLT székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában!
Megyekártyával több, mint 40% kedvezménnyel vásárolhat jegyeket!

A magyar és nemzetközi cirkuszvilág sztárjait felsorakoztató utazócirkusz ezúttal Székesfehérváron állítja fel pompás sátrát. A Richter Flórián Cirkusz Állati Extrém című előadása igazi extrém szórakozás az egész család számára:

Emberfeletti? Felülmúlhatatlan? Repülő Emberek a kupolában! Ők a The Flying Sergio, akik a Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz Bohóc nagydíjával és a Hollandiai Cirkuszfesztivál Aranyérmével kitüntetett brazil artistasztárjai - a lengő trapéz bajnokai először a magyar közönség feje fölött!

Ez aztán extrém, újra a porondon a Diorios motoros csoport! Világrekord: 5 motoros szédült száguldása a 4,5 méteres átmérőjű Halálgömbben. A gyengébb idegzetűek hunyják be a szemüket: a száguldás csúcspontján a halálgömb kettéválik!

A cirkusz szuperhőse a Lézerember, aki megmutatja a jövőt. Magyarországon először a portugál Jury Gottani vezet be a futurisztikus illúziók elképesztő világába!

Lovas nemzet a magyar - Richter Flórián pedig a nemzet lovasa! Vadonatúj holland frízek és arab telivérek a lóidomítás nemzetközi nagymesterének keze alatt. A magyar cirkusztörténet egyetlen Monte Carlói Arany Bohóc díjasa, a magyar cirkuszolimpikon és négylábú sztárjai!

Richter Kevin cirkusztörténetet ír! A világhódító magyar lovasszám, a Magyar Posta a világon először 22 lóval látható! Mindez a műfaj történetének legifjabb sztárjával, Richter Kevinnel!

Richter Flórián Cirkusz Állati Extrém
Március 22.-26. - Székesfehérvár, Vásártér
Előadások: hétköznap 18 óra, szombat 15 óra és 18 óra, vasárnap 11 óra és 15 óra
Jegyár: 4500 Ft/ 2 fő

40% kedvezmény a PLT ügyfélszolgálati irodájában!
Fejér megye kártyával rendelkező előfizetőink 
a PREMIERRE (szerda 18 óra) most CSAK
2600 F t/ 2 fő akcióban vásárolhatják meg a belépőjegyet!

A kacagás nagy mestere! Joy Costa, a nagy nemzetközi cirkuszok ünnepelt bohóca egyenesen Olaszországból érkezett, hogy első ízben találkozzék a magyar közönséggel. Életre kelnek egy többgenerációs olasz bohócdinasztia tradíciói modern változatban! Valódi, ízletes olasz humor a porondon!

Ennél a zebránál mindenki befékez! Egzotikus állatok kavalkádja a Richter Flórián Cirkusz porondján!

Tangó a levegőben, rugalmasság, lendület és dinamika - a lélegzetelállítóan hajlékony Miss Stella elképesztő tangója a bűvös selyemszalagon!

Higgyenek a szemüknek! Glen Folco két műfajban is felülmúlhatatlan! Ezzel a tudással serleget nyert Wimbledonban, amivel a tempózsonglőrök művészetét dobja fel egy kis extrával! Extrém zsonglőrködés teniszütőkkel, egyenesen Itáliából!

Két Richter-hölgy egy porondon! Báj, ügyesség, összpontosítás - no és egy aprócska meglepetés... Richter Angelina szokatlan partnert választott lebilincselő lábzsonglőr mutatványához - Szandrát az elefántot!

Valóság vagy káprázat? Miss Aurelia Belgiumból érkezett, hogy bravúros lengő karika produkciójával új dimenziókat nyisson meg a szemünk előtt!

Richter Flórián egyedülálló akrobatikus lovas csoportja, ami egy új fejezetet nyit a cirkusz világában. A Flórián csoport!

Ne hagyja ki az egyedülálló szórakozási lehetőséget!
Vegyen jegyet a PLT székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában!
8000 Székesfehérvár, Fő u. 17. Tel.: 06 (22) 316-590
Megyekártyával CSAK 2600 Ft, amely kizárólag a március 22-i premierre szól

2017. február 28., 16:02 forrás: PLT

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...