Programok

2017.01.19. 15:56

Buli és korcsolyázás a jégpályán

Székesfehérvár - Az idei évben is csatlakozott Székesfehérvár a Jégpályák Éjszakájához. Az eseménynek az ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok ad otthont.

Káldor András

Ha éjszaka, akkor korcsolyákat fel! - január 21-én, szombaton este második alkalommal rendezik meg országszerte a Jégpályák Éjszakáját, hasonlóan a már sikeres Fürdők vagy Múzeumok Éjszakája rendezvényekhez. Az eseményhez az idei évben is csatlakozott az ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok, ahol ingyenes közönségkorcsolya vár minden érdeklődőt. A tavalyi felhívás nyomán közel hetven jégpálya csatlakozott a kezdeményezéshez országszerte.

Szombaton a Jégcsarnokban Fotó: ökk

A népszerű programsorozatban az idei esztendőben is részt vesz a Fehérvár AV19, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, és az Alföldi Tej támogatásával ingyenes közönségkorcsolya várja Székesfehérváron is a mozogni vágyókat a Jégpályák Éjszakáján. Az érdeklődők 18 órától vehetik birtokba a jeget, igazi házibuli zenékkel várja őket a Jégdiszkó egészen 22.00 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!