Programok

2017.02.14. 21:35

Programok Fejér megyében

Programtippek a hétre.

V. Varga József

FEBRUÁR 22.

Rudas: szakmák napja

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma második alkalommal rendezi meg holnap a Szakmák napja elnevezésű rendezvényét. A program célja, hogy a különböző ágazatok diákjai számára a kötelező tananyagtartalmon kívül új információkat nyújtsanak és felkeltsék, ráirányítsák figyelmüket leendő szakmájukra. A nap folyamán a Rudas pedagógusai és meghívott vendégeik segítségével előadásokat, interaktív bemutatókat, gyakorlati foglalkozásokat, versenyeket tartanak az intézményben. A programok fél tizenkettőkor kezdődnek.

Rendezvény

Csütörtök

Sárbogárd, 12 óra: Mozgó Mozi a művelődési központban. #Sohavégetnemérős. 14 óra: Lego Batman – A film (3D). 16 óra: Utazók (3D). 18 óra: Az éjszaka törvénye. 20.15 és 22.15 óra: A sötét ötven árnyalata.

Úrhida, 16 óra: Internetklub a közösségi ház Teleházában. Az internet világa.

Szombat

Kishantos, 11 óra: Azonnal hagyjuk abba! A Mezőföld Népfőiskola és a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ műhelybeszélgetés-sorozata a fenntarthatóságért, 5. rész. Demokráciatanulás a fenntarthatóságért – Beszélgetés Szigeti Tóth Jánossal, a Magyar Népfőiskolai Társaság elnökével és Mihályfi Márta főtitkárral.

Polgárdi, 9 óra: Fabrikáló kézműves foglalkozás, horgolás Csókásné Irénnel a városi könyvtárban.

Székesfehérvár, 14 órától: FehérvART III. Összművészeti projekt a Nyolcas Műhelyben. RaktárKrú, The Rug, Wakablack. Slam Poetry. Open Mic.

Hétfő

Sárbogárd, 17 óra: A Sárbogárdi Múzeum Egyesület megemlékezése Kossuth Zsuzsanna (1817-1854) születésének bicentenáriuma alkalmából a Madarász József Városi Könyvtárban. Bödő István fő levéltáros előadása: Kossuth Zsuzsanna és kora.

Színház

Péntek

Sárbogárd, 19 óra: Ray Cooney – John Chapman: Ne most, drágám! két felvonásos vígjáték a Veres 1 Színház előadásában a József Attila Művelődési Központban. A főszerepekben: Hujber Ferenc, Xantus Barbara és Csonka András. Rendezte: Venyige Sándor.

Hímzés a mai világban

Dunaújváros - Hímzés a mai világban címmel a Munkásművelődési Központ új foglalkoztató csoportot szervez azok számára, akik érdeklődnek a hímzés iránt. Jelentkezni Soós Margitnál lehet az alábbi telefonszámon: (30) 902-9376.

Filmélmények versenyszinten

Dunaújváros - A nagy retro filmes vetélkedő címmel folytatja közösségi programsorozatát a Munkásművelődési Központ. A múlt század, főként hazai mozis és televíziós terméséből válogató szellemi tornára négytagú csapatok jelentkezését várják a szervezők. Bővebb információ és nevezés: (25) 405-663.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!