Programok

2017.03.14. 16:44

Programok Fejér megyében

Programtippek a hétre.

V. Varga József

Batthyány-hét

Szabadbattyán

Csütörtök, 14 óra: Batthyány-hét az általános iskolában. Történelmi csapatverseny az 1956-os forradalomról és szabadságharcról.

Péntek, délelőttől: Közös versmondás. Akadályverseny. Beszélgetés az 1956-os forradalomról szemtanúkkal. Látogatás a táj- és faluházban. Koszorúzás az 1956-os emlékműnél. A felső tagozat témahete az 1956-os eseményekhez kapcsolódik.

Rendezvény

Szombat

Cece, 10 óra: A Kincskereső Óvoda óvodásainak műsoros délelőttje a művelődési házban.

Lepsény, 14 óra: A Lepsényi és Mezőszentgyörgyi Borbaráti Klub borversenye a művelődési házban. Szőlősgazdák napja, este díjátadással és bállal.

Polgárdi, 9 óra: Fabrikáló kézműves foglalkozás, babzsák-figurák készítése a városi könyvtárban.

Úrhida, 15 óra: A barokk útja – utazó kiállítás a közösségi házban. Gyere, és táncolj velünk! Családi táncház, tánctanítással. Zenél a Barátok zenekar.

Kiállítás

Csütörtök

Lajoskomárom, 8 óra: Az erdélyi művész házaspár, Brici Kerekes Bianka grafika-, festmény- és Brici Kerekes Miklós fotókiállítása április 14-éig látogatható a községháza dísztermében.

Szabadbattyán, 8 óra: A székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola „Mi riasztók föl zajunkkal nagy álmából a hazát..." (Petőfi: Márciusi ifjak) című kiállítása április elejéig megtekinthető a Batthyány Lajos Általános Iskola galériájában, munkanapokon 8 és 17 óra között.

Távlovaglás

Cece

VIII. Kabakán Derby, országos távlovagló és távhajtó verseny (Kabakán Lovarda, Diós tanya).

Szombat, 7.30 óra: A 80 km és a 80 km junior rajtja. 8.30 óra: Fogatok rajtja.

Vasárnap, 7.30 óra: Fogatok rajtja, 40 km, minősítő. 8 óra: 40 km rajtja. 9.30 óra: 20 km rajtja. 12 óra: 2,5 km rajtja, gyermek futam. 14 óra: Eredményhirdetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!