Programok

2016.02.07. 20:12

Programok, rendezvények Fejér megyében február 8-tól

Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények február 8-tól. Böngésszen és válogasson!

Munkatársainktól

FEBRUÁR 14.

Franciaországból érkeznek!

Székesfehérvár – A Nyolcas Műhely vasárnapi vendégei különlegesnek számítanak, ugyanis az In Other Climes együttes egyenesen a franciaországi Nice városából érkeznek hozzánk! A fiúk elsősorban a thrash hardcore műfajban utaznak, így a zenéjük nem éppen a rózsaszín lelkűeknek való. Aki kíváncsi a bandára, ők látogassanak el a Nyolcas Műhelybe 19 órakor.

FEBRUÁR 13.

A doktor zenél is

Dunaújváros – Kőváry Zoltán pszichológusról és egyetemi adjunktusról sokan nem gondolják azt, hogy a zenei pályán is tevékenykedik. Zoltán sokáig játszott az Amber Smith zenekarban, emellett a The Trousers banda frontembere már 10 éve. Kőváry Zoltán és bandája a Kaptár Music Pub-ban lép fel  20 órakor.

Nem mindennapi hangzás

Székesfehérvár   – A Cloud 9+ zenekar tagjai szeretnek kísérletezni! Ennek az állításnak az egyik fő bizonyítéka a hangzásuk. A fiúk dalai eltérő műfajokból állnak össze. A rock és a hip-hop mellett gyakran alkalmazzák a drum and bass és a dubstep stílusok elemeit is. A zenei alapjukat pedig feszes dob, basszus alapok, effektelt gitárok és masszív elektronikus hangminták jellemzik. A Cloud 9+ rajongói a Fezen Klubban tombolhatnak egy hatalmasat szombaton. A buli 21 órakor kezdődik. Az előzenekar a OneDay lesz.

Erre biztosan lehet tombolni

Székesfehérvár  – A budapesti Room Of The Mad Robots zenekar ismét a városunkban lép fel! Aki szereti a kemény, zúzós dalokat, neki biztosan nem fog csalódást okozni ez az együttes. A metál banda tagjai 2006 októberében egyesítették az erőiket, azóta folyamatosan koncerteznek az országban. A Nyolcas Műhelyben szombaton lépnek majd fel. A bulin ott lesz még az Omega Diatribe és az Absent Distance zenekar is. A koncertek 20 órakor kezdődnek.

Polgárdi, 10 óra: Fabrikáló kézműves foglalkozás a városi könyvtárban.

Úrhida, 22 óra: Nosztalgia retró party a közösségi házban, a zenéről Császár József gondoskodik.

FEBRUÁR 12.


Emlékezetes éjszaka Dunaújvárosban!

Dunaújváros  – A Road együttes 2004 óta zenél együtt. A fiúk az évek alatt rengeteg nívós fesztiválon megfordultak már, emellett óriási rajongó tábort szereztek maguknak. A hatodik lemezük novemberben jelent meg M.A.T.T. címmel. A srácok most ezt a lemezüket népszerűsítik az országban. A következő célállomásuk pedig a dunaújvárosi Galéria Jazz Klub! A rajongóknak még van egy kis idejük felkészülni a táncra és a bulira, ugyanis a Road február 19-én, pénteken lép majd fel. A kapukat 20 órakor nyitják majd ki. Az előzenekar a Nomad banda  lesz.

Az Aurora is érkezik

Székesfehérvár  – Az 1983-ban megalakult győri punk rock Aurora együttes pénteken a Fezen Klubban csap a húrok közé! A kapukat 19 órakor nyitják majd ki. Reméljük, hogy a fiúk az aktuális dalaik mellett a régi klasszikusokat is előadják.

Úrhida, 16 óra: Az általános iskolások jelmezes farsangi bálja a közösségi házban.

FEBRUÁR 11.

Kirakós kiállítás

Dunaújváros – Február 11-én, délután öt órakor Kis Viktória Kirakós című kiállításának ünnepélyes megnyitójára várnak minden érdeklődőt a Széchenyi István Gimnázium Szivacs Galériájában. A fiatal alkotó munkáit Rohonczi ROHO István ajánlja majd az érdeklődők figyelmébe. A megnyitón fellép Kis Péter Barnabás és a Moments együttes.

Bőrgyógyász előadása

Dunaújváros – A város alapítóinak egyesülete február 11-én csütörtökön szervez összejövetelt a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában (Kossuth utca 10/a). Az eseményen dr. Szabó Bernadett bőrgyógyász főorvos tart előadást az időskori bőrelváltozásokról, betegségekről, különös tekintettel az állandó önellenőrzésre.

Cece, 10 óra: A Csók István-emlékház állandó kiállítása szerdától szombatig 10 és 18 óra között látogatható.

Sárbogárd, 19 óra: Besenyő Pista bácsi a Dumaszínházban. Laár András humorista, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, író, költő, spirituális gondolkodó lesz a művelődési központbeli Dumaszínház vendége Besenyő Só című műsorával.

FEBRUÁR 10.

Ékszerek gyöngyszemei

Székesfehérvár – Ékszerek gyöngyszemei címmel rendeznek kiállítást a Gárdonyi Géza Művelődési házban és Könyvtárban. A tárlatot február 10-én, 17 órakor Molnárné Tamás Anetta , a Fejér Megyei Népművészeti Egyesület elnöke nyitja meg. A kiállítás március 3-ig látogatható.

A Szín-Kör alkotói

Székesfehérvár – A lovasberényi Szín- Kör Egyesület alkotóinak munkáiból rendeznek kiállítást a Művészetek Háza kiállító termében. A tárlatot február 10-én, 17 órakor Horváth Péter l ovasberényi festő nyitja meg. A kiállítás február 28-ig tekinthető meg.

A műfordító Bella István

Székesfehérvár – A Bella István emlékév következő estjét február 10-én, szerdán, 18 órakor rendezik a Vörösmarty Társaság termében. A műfordító Bella István címmel Zsille Gábor Jószef Attila-díjas költő tart előadást.

Tánccal, gálával csalogat a Gárdonyi

Dunaújváros - Több rendezvényt is szervez az elkövetkező hetekben a Gárdonyi iskola, hogy a leendő első osztályosok és szüleik minél jobban megismerhessék az intézményt.

A Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézménye február 10-én Táncoljunk és focizzunk címmel bemutató foglalkozásra várja a szülőket, leendő elsősöket. Tájékoztatót hallhatnak, tánc és focibemutatót láthatnak, valamit közös játékra nevezhetek be a résztvevők a 16:15 órakor kezdődő rendezvényen.

Február 17-én játékos interaktív foglalkozás, öko-program lesz, február 23-án matematika, angol nyelv és magyar órákon vehetnek részt a gyerekek 9 és 11 óra között. A Gárdonyi Mini-gálát pedig márciusra tervezik az intézmény vezetői, amelyen a táncművészeti tagozat mutatkozik be az aulában.

FEBRUÁR 8.

Miről mesélnek a kövek

Dunaföldvár – A Dunaföldvári Kertbarátok Városvédő Egyesülete által szervezett Téli esték előadássorozat következő eseménye február 8-án hétfőn, azaz ma este 18 órakor lesz. Ekkor a művelődési központ kistermében, Miről mesélnek a kövek Dunaföldváron és környékén címmel Csorvási Nikolett geológus tart előadást. A rendezvény ingyenes, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Címkék#programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!