Programok

2017.08.15. 11:13

Szent István-napok - Mészáros János Elek nemzeti dalokat, áriákat énekel

Bicske – A Fiatalok házánál tart bemutatót az ünnepnap előestéjén, augusztus 19-én, 18 órakor az erdélyi Zetelaki Ezüstfenyő Néptánccsoport.

Zsohár Melinda

István napján reggel 8 órakor szentmise lesz a Szentháromság templomban, 9 órakor megemlékezést tartanak a városházánál, beszédet mond Pálffy Károly polgármester, közreműködnek a Hajnali vándorok és a Fesztivál fúvószenekar, majd megáldják az új kenyeret. Tíz órától a református templomban lesz istentisztelet, majd leleplezik a Díszpolgárok falát a városháza aulájában.

A Bicske Szíve Parkban 15 órakor nyitja meg a színes programok sorát Bálint Istvánné alpolgármester. Családi és gyermekprogramok, kézműves játszóház, népi játékok, könyves játszóház, mesesátor, fakörhinta lufihajtogató bohóc, Felhő Fáni meséi bábjáték szórakoztatja a kicsiket-nagyobbakat, majd az Óperenciás bábszínház előadását láthatják. Gyorsasági egykerék-show mutatnak be 16 órától Erdei Viktor és barátai, valamint Kerekes Péter magyar bajnok. A bicskei Csillagszeműek és a szári mazsorettek táncolnak 16 óra 45-től.

Mészáros János Elek alcsútdobozi énekművész találkozik este fél hattól a bicskei közönséggel, Hazám, hazám címmel nemzeti dalokat, áriákat énekel. Este héttől utcabálra hívják a vidám ünneplőket a Retro Band együttessel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!