Púder Nélkül

2015.04.15. 10:04

A hölgyeknek is jár a búcsúztatás a házasélet előtt

Székesfehérvár – Erotikus szívószál, „Elkelt” feliratú póló – csak néhány eleme a lánybúcsúztató buliknak, melyek szezonja most kezdődik.

S. Töttő Rita

A lánybúcsúk a legénybúcsúkra válaszként, a női egyenjogúság kivívásával egy időben jöttek létre. Az önfeledté vált szórakozás immár nem csupán a férfiak kiváltsága lett, hanem a hölgyeké is!

Hagyományához híven a lánybúcsú arra szolgál, hogy az ara – természetesen leendő férje nélkül – egy utolsót bulizzon, elköszönjön a lány életétől, a barátnőitől, hölgy rokonaitól és felkészüljön a házas életre.

Az esküvő előtti utolsó szabad estét érdemes emlékezetessé tenni az ifjú ara számára. Fotó: illusztráció

– Ma már a házasság nem jelent olyan drasztikus változást, hiszen asszonyként is tartunk lányos esteket – mondja Boros Beáta, egy lánybúcsúkkal is foglalkozó cég vezetője. Beáta tudja jól: legyen szó otthon tartott házi buli feelingről, vagy akár az egészen extra wellness hétvégébe torkolló partiról, egy biztos, hogy vicces és arcpirító kellékek kihagyhatatlanok erről az alkalomról! – Tartsuk bárhol az utolsó „szabad" estét a lányokkal, az előkészületek és a jó időpont megválasztása a legfontosabb, hogy legyen idő a regenerálódásra! – hangsúlyozza a szakember, aki szerint a leggyakoribb, hogy a barátnők titokban készítik elő a terepet. A bulizás szigorúan kötelező, akár éjfélkor felbukkanó Chippendale táncossal vagy erotikus tartamú játékokkal fűszerezve.

– Gyakran használnak a hölgyek ilyen alkalmakra erotikus szívószálakat pohárral, házassági tanácsokkal szolgáló könyveket, szalagokat, combfixet, „Elkelt" feliratú pólót, kitűzőt, de nem ritka a pozitúrás dobókocka sem, mint ajándék – sorolja a vicces kellékeket Beáta. A lánybúcsú tehát ma már épp olyan izgalmas és különleges, mint a legénybúcsú... Amelyen manapság igen sok figyelmet fordítanak a dekorációra is, hisz ez is nagyon hangulatkeltő eleme a bulinak. Számos jó ötlettel és kiegészítővel fel lehet dobni a partit. Csak pár ötlet: a jó feleség eskü elmondatása, héliumos lufi posta kívánságokkal, ajándékokkal, egyedi szövegezésű pólókkal, szalagokkal vagy akár különböző vicces feladatok léggömbökkel. A csajbulik szezonja hamarosan elkezdődik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!