Púder Nélkül

2010.12.08. 06:27

A Nyári lányok imádnak virtuálisan száguldozni

Az X-Faktor tehetségkutató verseny döntős testvérpárja, Nyári Edit és Aliz az utakon is olyan lendületes, mint a színpadon. A fellépések között azonban már készülnek a karácsonyra.

PLT

A közelmúltban egy új autós játékszoftveren is tesztelték vezetői képességeiket, és mint mondták: itt végre kiélhették a száguldás iránti vágyukat. Noha mindketten imádják a dinamikus tempót, a közutakon csak nagyon megfontoltan, óvatosan közlekednek.

– Mindketten évek óta vezetünk, s annak ellenére, hogy imádunk száguldozni, ezt kizárólag virtuálisan tesszük – mondja Edit. – Tizennyolc évesen szereztük meg a jogosítványt. Én már picit határozottabb vagyok az utakon, Aliz inkább a konzoloknál nagy vagány.
– Most már biztonságosan közlekedünk, és szeretünk is vezetni. Bár elsőre átmentünk a vizsgákon, eleinte azért veszélyesek voltunk – veszi át a szót Aliz. – Egyébként kedveljük az ilyesfajta, Hot pursuitos számítógépes játékokat, tizenegy éves öcsénkkel állandó versenyben állunk. Igazi családi száguldozásokat szoktunk rendezni otthon, ha együtt a nagy csapat. Így, hogy például egy rendőr és egy utcai száguldozó szerepébe is bele tudunk bújni a számítógépes programoknak köszönhetően, még izgalmasabb lesz a játék. Legalább kipróbáljuk, milyen egy utcai üldözés, amit egyébként az életben azért sohasem szeretnénk megtapasztalni.

A Summer Sisters lányok mellesleg csak néhány napig szomorkodtak amiatt, hogy kiestek az X-Faktor versenyéből. Azóta is visszajárnak a szombati adásokra, s részt vesznek a hét közbeni klubkoncerteken is. Mint mondják, nagyon megszerették társaikat.
– Lélekben nagyon rosszul érintett minket, hogy számunkra véget ért a verseny, de sok felkérésünk van, s a többiekkel egy közös karácsonyi produkcióra is készülünk.

A televíziós műsorra együtt megy a család, ilyenkor nem a lányok vezetnek, de külön autójukkal gyakran járnak a városban. Ha ketten vannak, a rutinosabb Edit ül a volánnál. Imádják a sportautókat, ám most még a „mi autónkat hajtják. Megfontolt női vezetőnek tartják magukat, akik nem száguldoznak, és mindig betartják a közlekedési szabályokat.

A fellépések között van idő egy kicsit vásárolgatni is, már nézegetik az ajándékokat. A karácsony fontos ünnep számukra, ez a legszebb nap az évben, mondják. Ilyenkor összejön a család, rokonokat fogadnak Hollandiából, s elárulták azt is, náluk még mindig a Jézuska hozza a karácsonyfát.

– Az utolsó pillanatig nem látjuk a feldíszített fenyőt, ez mindig meglepetés. Az ünnepek előtt azonban gyakorolni is szoktunk, hiszen édesapánknak december 27-e környékén mindig van egy év végi nagykoncertje, ahol mi is fellépünk. Nagyon szeretjük a közös zenélést, éneklést – teszik hozzá a lányok. 

Mind a tizenkét döntős színpadra lép 

Bár a lányok imádják a sportkocsikat, csak a színpadon pörögnek, s máris az ország kedvencei. Elmondták, december 19-én derül ki, ki nyeri a tehetségkutató műsort. A szerdai klubkoncertek iránt mindig óriási az érdeklődés, így a versenyzők december 22-én koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. A karácsony előtti koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, felcsendülnek a televíziós műsorban elhangzott dalok, de új produkciókkal is készülnek az előadók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!