Púder Nélkül

2014.11.26. 18:15

A világ, most már akár 6D-ben is

Aki nem szeretne maszatos, leázott szemmel járkálni a novemberi ködös párában, már a 4 és a 6D-s műszempillák közül is válogathat.

S. Töttő Rita

A 3D szempilla már évek óta népszerű a gyorsan minőségit kedvelő nők körében, s éppen ezért sosem megy ki a divatból. De ma már létezik ennek továbbfejlesztett változata, a 4 és a 6D is, amely majdnem ugyanaz, mint elődje, ám a pilla könnyebb, ezért kicsit tovább bírja árulja el Juhász Tímea székesfehérvári sminkmester. A legmodernebb változat lényege, hogy teljesen természetes hatású s megegyezik a saját pilla súlyával.

- Nem annyira látványos, mint a tincses. Ez utóbbit a bőrre tesszük, míg a 4D-t a szálra helyezzük, teljesen más ragasztóval - mutatja a szakember, aki más különbségeket is kiemel: a tincses nem bírja a vizet, a 4D viszont két nap után nagyon is. Viszont két napig tart a végleges száradás, addig oda kell figyelni, hogy ne érje víz. De megéri utána lehet sportolni, szaunázni, élhetjük a megszokott életünket. Egyenletesen hullik, a tincsesnél viszont csúnya, ha akár csak egy is kiesik. Egy pillasor akár 4-5 hétig is hordható, utána 3 hetente van pótlás, majd 3-4 hónap után újat kell rakatni.

Akár szemüvegesek is hordhatják, arra kell figyelni, hogy a pillák ne érjék el az üveget.Ám ezután nincs több spirálozás, üdébb, nyíltabb a tekintet és a smink is lehet szolidabb, tehát gyorsabb is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!