Az örök klasszikus, ami mindig divatos marad

2017. január 13., 07:30 szerző: Laci Patrícia
komment
A mell fölött végződő ruha az idei évben háttérbe szorult - egyre több menyasszony igényli, hogy a vállát is fedje egy kis csipke vagy tüll.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása nem kis kihívás a leendő arák számára, de ez érthető is, hiszen mindenki szeretne hercegnőként tündökölni a nagy napon.

Kovács Andreával, egy fehérvári ruhaszalon vezetőjével beszélgettünk az idei esztendő esküvői ruha trendjeiről.

A legtöbb menyasszony a hófehér ruhát választja ki Fotó: Elek Rita

- Nagy változás a 2017-es trendben, hogy a „corset", azaz a mell fölött befejeződő ruhák iránti őrület kezd feledésbe merülni. A menyasszonyok egyre inkább igénylik, hogy az általuk kiválasztott darabnak legyen váll része. Ezt szépen meg lehet oldani például csipke vagy éppen tüll anyagból. A kövek és a gyöngyök is a háttérbe szorultak, helyettük apró kristályok vagy csillámok díszítik a mostani ruhákat. Az alsószoknya népszerűsége is csökkent. A kiegészítők lényegesen szerényebbek: a fátyol könnyedebb, a kesztyű pedig háttérbe szorult - árulja el a szakértő, aki szerint a színek területén is várható némi változás: - A fehér mindig népszerű marad, hiszen mégis ez a hagyományos menyasszonyi viselet. Bár ennél a klasszikus színnél van egy érdekesség: mivel a mai szem hozzászokott a nagyon erős fényekhez, ezért a kékített fehér ruhákra mondjuk a hófehér jelzőt. A szín természetes árnyalata a törtfehér lett. Ez szinte mindenkinek jól áll, a kékített fehérről azonban ez nem mondható el - tette hozzá a szakértő.

Laci Patrícia

2017. január 13., 07:30 szerző: Laci Patrícia

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...