Púder Nélkül

2017.06.07. 15:38

Esküvő 2017: rózsaszín álomvilág és pasztell minden mennyiségben

Lezser menyasszonyok, csodás pasztell és természetesség – divatbloggerek mutatják be a szezon esküvői divatját, Debreczeni Zita, a modellből lett fotós lencséjén keresztül.

A fashiondays.hu stylistjai neves divatbloggereket kértek fel a 2017-es esküvői trendek bemutatására – a pompás alkalmi öltözékeket pedig az ifjú feleség, modellből lett fotós, Debreczeni Zita állította kamera elé.

– Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a bensőséges összejövetelek és a minimalista, sallangmentes ruhák – magyarázza Meyer Eszter Virág, a Masni bloggere. – Nem kell több százezres ruhát kölcsönöznie sem a menyasszonynak, sem a koszorúslányoknak: akár webshopokból is meg lehet rendelni, majd akár többször felvenni a választott darabot más kiegészítőkkel kombinálva.

A stylistok szerint a merevség kezd teljesen eltűnni a menyasszonyi ruhák divatjából, inkább a könnyedség, lágyság és kényelem dominál. A tervezők már olyan kreációkat alkotnak, melyekben a menyasszonyok akár egész nap jól érezhetik magukat. Egyre inkább háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknya, a merev fátyol és a túlzott díszítések, sőt már a beállított kontyok sem divatosak. Az idei menyasszonyi ruha trend sok inspirációt merít a hippi és a vintage stílusból: laza, bő maxiruhák, finom virágdíszek, könnyed tüll és áttetsző felületek dominálnak.

Egyszerűségében nagyszerű menyasszonyi és koszorúslány ruhák – a hölgyek természetes báját emelik ki ahelyett, hogy mindenki a tüllökre, fodrokra emlékezne
Fotó: Debreczeni Zita

– Nagyon örültem neki, hogy idén hódítanak a lágy pasztellek, mert a saját esküvőmön semmiképpen nem akartam kontrasztos színeket választani – mesélte Debreczeni. A csipke is remek kiegészítője lehet egy outfitnek, így a modell-fotós például egy csipkeboleróval és csipkekesztyűvel dobta fel saját menyasszonyi ruháját.

Az idei nyári trendek egyik vezérfonala a romantika, és a klasszikus nőiesség elemeinek felidézése. A pliszírozott darabok valamint a légies tüll tökéletes választás, akár menyasszonyi, akár koszorúslány vagy alkalmi ruháról van szó a nyárias esküvőn.

A fashiondays.hu stylistjai szerint az idén nagyon népszerű fémes csillogású darabok visszaköszönhetnek az esküvői szezonban a kiegészítőkön is. A fehér menyasszonyi ruhák és halvány koszorúslányruhák nagyszerűen kombinálhatók ezüst- vagy aranyszínű cipőkkel, valamint bármilyen ruhát feldob egy csillogó kis borítéktáska. Ami az ékszereket illeti, az igazán apró és visszafogott darabok a divatosak idén. Egy szolid, köves fülbevaló, vékony nyaklánc és hozzáillő karkötő, valamint egy keskeny gyűrű jó választás minden lágy esésű, könnyed, pasztellszínű, légies ruhához.

A koszorúslányok idén alkattól függetlenül is nyugodtan viselhetnek egy színből különböző, de csak kicsit eltérő árnyalatokat, így a fotókon a sorba állított hölgyek egy színátmenetes laza, lágy hullámhoz hasonlítanak a menyasszony körül. A redős, elomló megoldások ezt a hatást méginkább fokozzák– s ezek a ruhák szintén többször felvehetőek később is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!