Púder Nélkül

2015.08.12. 11:06

Hódít a lemosható tetoválás

A lemosható, de egy-két hétig is kitartó tetoválások már nem csak a gyermekek körében népszerűek.

Sebestyén Lilla

- A csillámtetoválás közel három éve jött divatba Magyarországon. Eleinte csak gyermekeknek készítettek mintákat, de az elmúlt időszakban, megjelentek a felnőtteknek szóló motívumok is - mesél Holczer Nikolett, aki az arcfestés mellett csillámtetoválásokat is készít.

Mint mondja, a termék megtalálta a vevőt, nem egy ékszerre hajazó mintát kellett felvinne az elmúlt években. Az egyik legnépszerűbb most a színes kalocsai, de menyasszonyok gyakran kérnek a nyakukba ezüsttel díszített nyakláncokat , vagy az egész karjukat beborító csipkét .

Holczer Nikolett elmondta, vannak már olyan, jó minőségű, lemosható tetoválások, amelyek hetekig kitartanak
Fotó: Koppán Viktor

Nikolett elárulja, ezek a tetoválások két-három hétig maradnak a bőr felületén. Azonban, ha valaki idő előtt szeretne megszabadulni tőlük, azt egy kevés babaolaj és egy vattakorong segítségével megteheti.

Az idei év másik nagy divatja az aranyszínű, kart, vagy bokát körbeérő tetoválás.

- Ezek leginkább a fesztiválozó fiatalok körében népszerűek, de sok felnőtt is használja őket ékszerként - magyarázza Niki, aki azt is hozzáteszi: utóbbiból a drágább árkategóriába tartozók az igazán jók. Ezek nem jönnek le az első fürdéssel, akár egy hétig is fennmaradnak. Illetve, semmilyen allergén anyagot nem tartalmaznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!