Púder Nélkül

2017.06.07. 15:05

Kistáska és tsa.

Abrakos tarisznya méretű szütyő, vagy telefonnyi retikül? 2017 nyarán az eklektika jegyében minden trendi.

Kocsis Noémi

Amit a férfiak sosem fognak megérteni: ahány szett, annyiféle táska kell egy nőnek általában. Elég például csak rápislantani Louis Vuitton Jeff Koons képzőművésszel közösen készített Monda Lisa-s kézitáskáira, hogy a hölgyeket elragadja a láz. De ha a magyar városokban ekkora márkák szütyőivel még nem is látunk sokakat szaladgálni, szép darabokra mi is ráakadhatunk az idei kínálatból.

 

 

Forrás: Burdafashion

A minitáska nem tud kimenni a divatból, pedig abba aztán egy papírzsebkendőn és a beleszuszakolt telefonon kívül tényleg nem fér más. Horgolt, applikált, virágmintás vagy geometrikus, a kistáska továbbra is menő. A képen látható kissé bővített változat pedig akár házilag is elkészíthető, csak egy viszonylag közepes darab minőségi buklészövet kell hozzá. De ha van meglévő, megunt clutch-unk, egy ügyes varrónővel átalakíttathatjuk: az elején visszahajló részt kicserélve irigylésre méltó táskánk lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!