Púder Nélkül

2016.04.29. 13:35

Molett divat tavasszal (x)

Mindig is nagyon szerettem öltözködni, ám ahogyan múltak az évek, sajnos felszaladt rám néhány plusz kiló. Ezen az ülő munkavégzés és a fenséges falatok iránti vonzalmam segített, ám idén én is elkezdtem az életmódváltást és táplálkozási szokásaim átalakítását.

Ahogy azonban előkerültek a tavaszi ruháim, rá kellett jönnöm, hogy kevés olyan ruha sorakozik a szekrényemben, amit szívesen hordanék, és jól is áll. Elkezdtem tehát nézelődni az bevásárlóközpontokban, de sajnos azt tapasztaltam, nagyon nehéz a méretemben megfelelő, divatos darabokat találni. Egy barátnőm javaslatára döntöttem úgy, hogy körülnézek a sheego.hu molett divat kínálatában, és nem csalódtam.

A webáruház nem csak kiváló minőségű ruhákat kínál, de a nagyobb méretek esetében is fontos szerephez jutnak az aktuális trendek. Végre tudok úgy öltözködni, hogy egyszerre legyen divatos és kényelmes a ruhám. Folyamatosan figyelemmel követem a webshop kínálatát, és örömmel látom, hogy fürdőruhák terén is gondolnak ránk, teltebb idomokkal rendelkezők nőkre. Eddig egy rémálom volt a strandszezon, ugyanis szinte soha nem sikerült olyan fürdőruhát választani, ami kényelmes és divatos is. Úgy látom, ennek a problémának is vége, és az online rendelés kényelmét kihasználva vásárolhatom meg a nyár új kedvenceit is.

Tavasszal a természet is új ruhába öltözik, így nem csoda, ha a szekrényben lapuló régi ruhadarabok helyett újdonságokra vágyunk. A plus size ruhák tervezői is pontosan látják, hogy a telt nők sem mondanának le a divatos megjelenésről csak azért, mert néhány mérettel nagyobbat hordanak az átlagnál. A molett divat újdonságainak köszönhetően alkalomtól és testalkattól függetlenül mindenki jól érezheti magát a választott ruhákban. Az aktuális trendek világát bárki a gardróbjába költöztetheti, hiszen sokféle szabásvonal, szín, minta és stílus közül válogathatnak a molett divat iránt érdeklődők.

Nőies megjelenés plus size méretben is

A plus size mérettel rendelkező nők gyakran elégedetlenek egyes testrészeikkel. Jó hír azonban, hogy a molett divat újdonságai lehetővé teszik az alakformálást, s így a kevésbé előnyös idomok is csinosabbá varázsolhatóak. A finom, nőies blúzok bármilyen alkalomra megállják a helyüket, és a megfelelő szabásvonallal társítva kiválóan karcsúsítják az alakot. Nincs ez másként a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő tunikák esetében sem, ráadásul az aszimmetrikus kialakítással bírók igazán jótékony hatással vannak a megjelenésre. A diszkrét fodrok, és szűkítések egyszerre teszik viselőjük megjelenését nőiesen csábossá, valamint kiemelik azokat a domborulatokat is, amelyek azonnal magukra vonják a másik nem tekintetét.

Egyrészes ruhák a molett divat jegyében

Ha nőies megjelenésről van szó, akkor sokan kedvelik a ruhákat. A munkahelyre, hétköznapokra, vagy akár alkalmakra is kiválóan alkalmas egyrészes ruhák idén tavasszal és nyáron is nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlen, hiszen amellett, hogy kényelmesek, kiemelik az alakot és finom nőiességet kölcsönöznek a megjelenésnek. De mi a helyzet akkor, ha az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezünk? Az internetes vásárlás kényelmét kihasználva rábukkanhatunk új kedvenceinkre a változatos színekben, mintákkal kapható darabok között. A molett divat kínálta stílus lehetővé teszi, hogy egyedi, igényes és akár alakformáló jelleggel bíró ruhákat hordhassunk alkalomtól és ruhamérettől függetlenül.

A tavaszi megújulás idején is megéri az online rendelést választani, hiszen a molett divat most

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!