Púder Nélkül

2015.03.25. 20:10

Borsó Renáta lett a 2015-ös Év nője

Székesfehérvár - Napsütés, szurkolás a focimeccseken, mozgás - ez Borsó Renáta, a 2015-ös Év nője boldogság receptje.

Sebestyén Lilla

Mosolyog, és nemcsak az ajkaival, hanem egész lényével: bohókás, élénk színekkel tarkított sáljával, szikrázó szemével, a hangjával, amikor üdvözöl minket. Borsó Renáta, aki az Év nője szavazás legtöbb voksát kapta egy hihetetlenül pozitív személyiség, aki megőrül, ha egyszer is unatkozni kényszerül.

Borsó Renáta igazgatói asszisztensként dolgozik a Fehérvári Civil Központban, és saját bevallása szerint nagyon szereti a munkáját
Fotó: Molnár Artúr

Már az anyukája hasában is meccsekre járt, ott tanult meg cipőt kötni, és most is rengetegszer nézik élőben a mérkőzéseket családjával, a haverokkal.

Emellett állandóan kreatívkodik: mécseseket, dobozokat készít szabadidejében, és természetesen ahogy csak teheti, kimozdul a lakásból, barátaival tölti az időt, akik nélkül nem is tudna élni.

- Az a típus vagyok, aki ha hazaér, azonnal bekapcsolja a TV-t, hogy legyen valami háttérzaj a szobában. De, hogy őszinte legyek kevés az az idő, amit otthon töltök. Munka után edzeni járok, gyakorta kirándulok, sétálok a szeretteimmel - mondja el Reni, aki mindezek mellett segítőkészségben is jeleskedik. Gyakran végez önkéntes munkát, és most is épp kupakokat gyűjt, ott állnak halomban az íróasztal mellett egy üvegbe zárva, hogy valakin segíthessenek.

Elárulja, alapvetően mindig is egy ilyen csupaszív lány volt, de miután túljutott egy hosszú, betegséggel terhes időszakon, ráébredt, mik azok a dolgok, amikkel egyszerűen nem kell foglalkozni.

Most már örül minden egyes pillanatnak, ami valami újat, izgalmasat adhat.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!