Púder Nélkül

2014.10.01. 15:00

Takács Nóra: szeretek a ruhákkal játszani

Több, mint százezer kedvelővel a Facebook-oldalán és számtalan sikeres műsorral a háta mögött az ország egyik legismertebb kreatívja Takács „Hogyan legyek jó nő?” Nóra.

Kocsis Noémi

Kedden az internetes közösségi oldalán megint nagyon jópofa ötletet osztott meg: a kemény borítós, domború szemüvegtokból kis strasszozással clutch-ot, azaz elegáns kistáskát készített.

– Gyerekkoromban ügyes voltam, de nem mondanám magam kiemelkedőnek – válaszolta lapunk kérdésére Takács Nóra, aki e héten vasárnap éppen Fehérvárra készül, hogy vetítéses előadásokkal vegyen részt az első FurfangFeszten, azaz a fehérvári kreatívok és barkácsolók találkozóján.

– Még nem voltam iskolás, mikor tudtam kötni, a nagymamám megtanított. Mára szerintem teljesen csőlátó lettem, meglátok valamit és elindul az agyam, mit lehetne belőle kihozni. De erre már a stábom, a kollégáim is teljesen rászoktak, az operatőrök például nagyon ügyesen festenek és barkácsolnak velem az apró lakásomban, ahol a kreatív videókat forgatjuk. Nóra hangsúlyozza, hogy a csináld magad videók mindenkinek készülnek, ezért teljesen rendben van, ha benne marad egy-egy leesett ragasztókupak, vagy eldőlő váza. A sztárbloggert szinte minden kézműves technika izgatja.

– Szeretek ruhákkal játszani, azokat újragondolni. Most volt kerek születésnapom és nem volt kedvem vásárolt ruhában tölteni, ezért csináltam magamnak egy csillámos pólót a nevemmel és az életkorommal. Lehet, utóbbi teszi, de már a hétvégi, elvonult, csöndben ücsörgős barkácsolásban is örömömet lelem...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!