Pusztaszabolcs

2016.11.14. 16:35

A férfi egészségért

Pusztaszabolcs - A Napraforgó klub is csatlakozott a Movember mozgalomhoz. Sétával, álbajusszal, lufikkal próbálták felhívni a lakók figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára.

Fejér Megyei Hírlap

A Magyar Rákellenes Liga pusztaszabolcsi alapszervezete - vagyis a Napraforgó Klub - első alkalommal csatlakozott a Movember mozgalomhoz, és rendezett Kék sétát a városban.

A lelkes csapat november 12-én a művelődési háztól indulva minden járókelőt és üzletben dolgozót kék lufival, bajusszal és zászlóval ajándékozott meg.

A lelkes kis csapat az eső és a süvítő szél ellenére is sétált Fotó: Csordás Viktor

A férfi egészség megőrzését és a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvételt szorgalmazó akcióban a klub nagy segítségére volt Talló Ferencné és testvére, Erdei Ferencné, Erdélyi Istvánné, Kovács József, Pintér Botond illetve Ster Dorottya is.

Az alkalom megkoronázásaként a csapat a Hello együttes koncertjét hallgatta meg a művelődési házban. A résztvevők egy Zenével a rák ellen című CD-vel, és egy páratlan élménnyel térhettek haza!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!