Pusztaszabolcs

2015.03.22. 10:35

Egy mini ülést is levezettek

Pusztaszabolcs - A polgármester tartott társadalomismeret órát a helyi középiskola tizenegyedik osztályosainak március 10-én.

Hogyan működik a helyi demokrácia a gyakorlatban? Hol hozzák meg a város polgárainak mindennapjait meghatározó helyi döntéseket? Kiknek a szavazata alapján születnek az önkormányzati határozatok? Mindezekre a kérdésekre kaptak választ a pusztaszabolcsi középiskola 11. osztályos diákjai, akiknek március 10-én Csányi Kálmán polgármester tartotta társadalomismeret órájukat a polgármesteri hivatalban. A képviselőtestületi ülések helyszínén maguk a tanulók is beleélhették magukat az önkormányzati képviselők valamint a polgármester felelősségteljes munkájába. Az önkormányzat kötelező valamint önként vállalt feladatairól tartott bevezető tájékoztatást követően a diákok a korábban maguk közül megválasztott polgármester vezetésével egy mini képviselőtestületi ülést is tartottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!