Harmincöt év, harmincöt tuja

2017. április 21., 19:58 szerző: Gajdó Ágnes fotós: Gajdó Ágnes
komment
A MOL pályázatán elnyert támogatásnak köszönhetően harmincöt tuját ültettek a Ráckeresztúri Mosoly Óvoda udvarán az ünnepi év és a Föld napja tiszteletére.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A munkában részt vett a pályázatot benyújtó Dienes Gábor alpolgármester és tűzoltótársa, Novák Zoltán, mindketten a százhalombattai FER Tűzoltóságnál dolgoznak, s hajdan ugyanabba a csoportba jártak az óvodában. A tujaültetésben közreműködött az Akácos Vadásztársaság elnöke – Marczinka Marika – és több tagja, az óvoda dolgozói, szülők és a gyerekek, valamint a közfoglalkoztatottak is, mindenki lelkesen dolgozott. Ki vizet vitt, ki a földet lapátolta, az ovisok kis gereblyékkel, kapákkal egyengették el a terepet.

 

Az örökzöld növények telepítésénél jelen volt a FER Tűzoltóság EBK vezetője, Kálmánné Pajzos Ivett, Takács Zoltán tűzoltóparancsnok és Dósa Zoltán parancsnokhelyettes is. A vendégek Mosoly-sütit kaptak az óvoda vezetőjétől. Baki Bálintné elmondta, hogy a felajánlott támogatásnak és az önkéntes segítőknek köszönhetően sor kerül az óvoda folyosójának festésére és az udvaron található kültéri játékok felújítására is.

Gajdó Ágnes

2017. április 21., 19:58 szerző: Gajdó Ágnes fotós: Gajdó Ágnes

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...