Reklám

2015.09.24. 12:40

7 tipp, hogyan spóroljon vállalkozása költségein (x)

Hasznos információk külföldi utaláshoz és devizaváltáshoz kis- és középvállatoknak

Az üzleti tevékenység során rengeteg költség terheli a kis- és középvállalkozásokat, így nem könnyű a talpon maradás, a hosszú távon sikeres működés. Kiemelten igaz ez azokra a kis- és középvállalkozásokra, amelyek külföldre viszik, vagy éppen onnan hozzák be termékeiket, szolgáltatásaikat vagy alapanyagaikat. A külföldi utalások és a devizaváltás nyomán felmerülő költségek csökkentéséhez és a hatékonyság növeléséhez az AKCENTA CZ, Közép-Európa legnagyobb átutalási intézménye adott tippeket.

1. Utaljon ingyen külföldre és belföldre!

A bankok az átutalt összeg függvényében akár több tízezer forint átutalási díjat is felszámítanak. Mindezt megteheti ingyenesen is. Bár hihetetlennek hangzik, mégis igaz! A titok nyitja a jól megválasztott közvetítő intézet. Az AKCENTA CZ-nél ingyenesen, rejtett költségek nélkül utalhatunk 2500 eurót meghaladó összeget!

2. Keresse a legkedvezőbb árfolyamot!

Válasszon olyan átutalási intézményt, amely árfolyamai hatékony és megbízható kalkulációkon és elemzéseken alapulnak! Így a pénzügyi kockázatok minimalizálódnak, és biztonságban tudhatja pénzét. A kedvezményes árfolyam nagy összegű utalás vagy váltás esetén a legfontosabb, ilyenkor elengedhetetlen, hogy olyan partnert válasszon devizaügyleteihez, amely limit és mennyiségi korlát nélkül váltja be vagy utalja pénzét.

3. Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Ahány ügyfél, annyi igény. Devizaváltás vagy külföldi utalás előtt kérjen egyéni ajánlatot! A személyre szabott, egyedi igényekhez igazodó konstrukciók lehetővé teszik, hogy az adott szituációnak leginkább megfelelő szolgáltatást válassza a lehető legjobb áron. Legyen szó például árfolyamfigyelésről vagy akár egzotikus devizában történő utalásról.

4. Válassza a leggyorsabbat!

Az AKCENTA CZ bankokkal szembeni egyik legfontosabb előnye a gyorsaság. A határokon átívelő utalásokat akár a megbízás napján teljesíteni tudja azokban a régiókban, ahol jelen van. Ezen bankok között ingyenesen történnek az átutalások, amelyeket akár néhány perc alatt képesek végrehajtani.

5. Ne fizessen felesleges díjakat!

Az AKCENTA CZ-nél nincs szerződéskötési díj, nincs számlavezetési díj vagy más havidíj! Kedvezőbb árfolyamot kínál ügyfeleinek, mint a kereskedelmi bankok, ezen kívül az utalások ingyenesek, nem számítanak fel értük extra díjakat.

6. Kerülje el a halmozott tranzakciós adót!

Az AKCENTA CZ több, Magyarországon fiókkal rendelkező banknál (OTP, CIB, ING) vezet számlát, így elkerülhető, hogy a többszöri utalások következményeként halmozott összegű tranzakciós adót fizessen.

7. Bízzon a tapasztalatban!

Az AKCENTA CZ 18 éves nemzetközi tapasztalatának köszönhetően a devizautalások specialistája lett, megbízhatóságát az MNB is garantálja. A bankokkal ellentétben az AKCENTA CZ adott pénzügyi műveletek elvégzésére szakosodott, amelyben 18 éves nemzetközi tapasztalatot szerzett, ezáltal a devizautalások, a határidős ügyletek és a devizaváltás megbízható specialistája lett. Segítségével az árfolyamkockázatok minimálisra csökkenthetők.

Intézze devizaügyleteit egyszerűen, kényelmesen és hatékonyan az AKCENTA CZ-vel!

Szeretne többet megtudni az AKCENTA CZ szolgáltatásairól? További információért keresse fel az AKCENTA CZ honlapját: http://www.akcentacz.hu/" target="_blank"" target="_blank"!

Az AKCENTA CZ-ről:

Az AKCENTA CZ Közép-Európa legnagyobb átutalási intézménye, amely 18 éves tapasztalatának köszönhetően 25 000 elégedett vállalatnak nyújtja nemzetközi piacokon átívelő pénzügyi szolgáltatásait. A cseh és a magyar piacokon kívül, jelen van Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában is. A vállalat elsősorban a devizaváltásra, a külföldi átutalásokra és az árfolyamkockázatok biztosítására specializálódott. Ajánlataikban minden sztenderd pénznem és több mint 120 egzotikus deviza is megtalálható, éves szinten több mint 150 ezer pénzügyi tranzakciót bonyolítanak. Az AKCENTA CZ a Cseh Nemzeti Bank által bejegyzett és felügyelt pénzügyi intézet, amelynek ellenőrzését a helyi Nemzeti Bankok végzik. Az AKCENTA CZ hazai tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

http://www.akcentacz.hu/" target="_blank"" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!