Reklám

2017.02.15. 21:49

Éljen kényelmesen, legyen biztonságban az Életöröm Idősek Otthonában! (x)

Velünk öröm élni - vallják az itt lakók és dolgozóink egyaránt. Egy szeretetteli, vidám közösség vagyunk, egy igazi nagy családként élünk a Bakony és a Balaton ölelésében, Veszprém gyönyörű városában.

Miért alapítottuk az Életöröm Idősek Otthonát?

Az Életöröm Idősek Otthona 2005-ben épült kellemes, zöldövezeti környezetben, tágas terekkel és lakóegységekkel. Célunk a családias hangulat és a kényelmes mindennapi élet megteremtése mellett a teljes körű ápolás és kikapcsolódási lehetőségek biztosítása nyugdíjas lakóink számára,  akik egyedül vagy éppen párjukkal élik mindennapjaikat jól felszerelt, kényelmes apartmanjainkban. Külön öröm számunkra, hogy egy igazán jó közösség alakult ki az elmúlt több mint 11 évben az Életörömben.

Éljen kényelmesen, legyen biztonságban minden nap!

Épületeink akadálymentes közlekedést biztosítanak, lifttel felszereltek. Az épületszárnyak egy szél- és zajvédett gyönyörű zöld belső kertet, pihenőudvart fognak közre, amely gyakran ad otthont közösségi programoknak, vidám hangulatú beszélgetéseknek.

Célunk, az élethosszig tartó, szeretetteli gondoskodás. Az Idősek Otthona illetve átmeneti elhelyezést nyújtó időskorúak gondozóháza erre kínál ellátási lehetőséget.

Fejlődés és otthon számokban

Működésünk 108 önálló apartman lakással indult, majd a nagy igényre való tekintettel 2015-ben további 16 lakással bővítettük. Jelenleg 124 apartmanban biztosítunk idősotthoni ellátást.

Célunk és eszközünk az élethosszig tartó, szeretetteli gondoskodás.

Nyugdíjasházunk biztonságos környezetet kínál az időskorúaknak, akik állandó ápolást még nem igényelnek és szeretnének közösségünk tagjai lenni.

2016 december 1. óta tudnak beköltözni a boldog lakók az 50 lakásos nyugdíjasház lakásaiba, amely páratlan természeti környezetben épül. A családias légkör és hangulat mellett Nyugdíjasházunk különleges abban is, hogy az idősek otthona szociális szolgáltatásai is rendelkezésre állnak, így teljes körű ellátással ajánljuk szeretettel a mindennapok biztonságát.

Még néhány lakás üresen áll és várja új lakóját. Jelentkezzen most, vásárolja meg nyugdíjasházi lakását!

Minőség, kényelem és biztonság

A lakószobák kiváló minőségi hő és hangszigetelő falazattal készültek, a fürdőszoba padozata járólapos, a lakószoba parketta burkolatot kapott. A lakrészekben találhat egy nagyméretű gardróbszekrényt, és egy teljes értékű konyhát (főzőlappal, sütővel). Ezeken kívül az apartmant bútorozatlanul adjuk át annak érdekében, hogy saját ízlésének megfelelően saját bútoraival alakíthassa igazi otthonná.

Akadálymentes kényelem a nyugdíjasházban

A lakások tervezésénél a természetes anyagok felhasználásával a teljeskörű kényelem feltételeinek megteremtésére törekedtünk. Épületeink és környezete akadálymentes, a lakásokat kimondottan az idősek igényeihez igazítva alakítottuk ki és szereljük fel. A nyílászárók (bukó-nyíló ablakok) fából készülnek, a lakások erkélyesek, a szobákat a tűző naptól beépített redőnyök védik, valamint a még nagyobb kényelem elérésének érdekében klimatizáló berendezés beszereléséhez megfelelően előkészítettük.

Minden lakás fővonalas telefonnal, nővérhívóval, kábeltévével és interneteléréssel felszerelt. A fürdőszobák a nehezebben mozgó lakók számára is biztonságot nyújtanak. Ezt szolgálják a megfelelő méretek, a kapaszkodók és a csúszásmentes-süllyesztett zuhanytálcás kialakítás is. Az előtérben nagyméretű gardróbszekrény található.

Az idősek otthona jelenleg is telt házzal működik várólistára lehet jelentkezni. A várakozási idő 2-4 hónap.

Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy amennyiben szeretné, hogy új otthona minél jobban megfeleljen Ön vagy hozzátartozója elképzelésének (fekvés, emelet ) úgy mielőbb jelentkezzen.

Már csak néhány lakás közül választhat.

A www.eletorom.hu oldalon megtekintheti bemutatófilmünket, a még választható lakásokat, valamint a  néhány fotót az új épületről.

Szeretettel várom egy látogatásra, amikor személyesen is meggyőződhet a Nyugdíjasház kényelméről, előnyeiről.

Érdeklődjön mielőbb, várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeinken.

Életöröm Idősotthon és Nyugdíjasház 8200 Veszprém Sólyi u. 20. tel: 0688-688-100.

www.eletorom.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!