Reklám

2013.12.07. 07:14

HOLLÓHÁZI PORCELÁN, AZ ÉLŐ HAGYOMÁNY (x)

Leginkább így lehetne jellemezni a Hollóházi Porcelán termékeit. Gondos emberi kezek alkotják meg e tárgyakat, évszázadok tapasztalatára építve. A nemzedékeken át öröklődő hagyományok tiszteletben tartásával, de a modern technika előnyeit kihasználva. A régi alapokon egy folyamatosan megújuló, modern, élő termék születik, mely a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Titokról beszélnek. A hollóházi termékeknek titkuk van. Ilyet máshol nem készül, mert ez egyedi és különleges. Nos, nincs titok. Illetve van, ha nem is titok, de varázslat. Varázslat, amelynek minden mozzanatát megismerhetjük, ahogy porból és tűzből, az ember által műalkotás nemesedik.

Ez a varázslat teszi olyan szemet gyönyörködtetővé legkedveltebb Hollóházi készleteket is. A Pannónia kollekció, az európai porcelánművesség legnemesebb hagyományaira támaszkodva jött létre a XVIII. század barokk stílusában, a klasszikus hangulat szerelmeseinek.  Finom vonalak, változatos színvilágú minták, csillogó aranyozás. Az Ünnepi asztal dísze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!