Reklám

2013.04.26. 11:17

Mágnesterápia segített az elismert gyógyszerészen (x)

Másképp is lehetünk egészségesek, nemcsak gyógyszerek segítségével: az alternatív gyógymódok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Ez nem meglepő, hiszen a mellékhatások sokakat elriasztanak a gyógyszerhasználattól, ahogy ez Dr. Ötvös Lajosnéval is történt.

Dr. Ötvös Lajosné elismert, kitüntetett gyógyszerész többféle gyógyszert szedett vérnyomására és fájdalomcsillapításra. Fájdalmai abból eredtek, hogy szédülése miatt többször elesett. Ez gyakran nagyon szerencsétlenül történt, és csonttöréssel végződött.

Az egyik ilyen alkalmat elhaló hangon mesélte: a buszon utazott, amikor felállt, hogy jelezze leszállási szándékát. Ekkor kicsit meg is szédült, a busz is épp fékezett, és leesett az ajtóhoz. Csuklója szilánkosan törött, több műtéttel tudták csak helyre állítani. Fájdalmai a hasonló balesetek következtében állandósultak, sebei nem, vagy csak nehezen gyógyultak, hegei őrizték a múlt baleseteinek nyomát.

Ekkor ajánlották neki az Impulser mágnesterápiát és otthonában napi rendszerességgel használni kezdte. Rövid időn belül, bő egy hónap után jelentős javulást tapasztalt: ingadozó, ugráló értékű vérnyomása normalizálódott, és ezzel együtt a járulékos problémák jelentősen csökkentek, fájdalmai enyhültek. Már nem szédült, nem émelygett, közérzete és erőnléte javult. Olyan mértékben javult az állapota, hogy ma már nyugodt szívvel kijelenti: megváltozott az élete. Újra dolgozik, sokat sétál, társasági életet él, nem szédül, hegei begyógyultak, nyugodtan alszik, kipihentnek, felszabadultnak érzi magát.

Dr. Ötvös Lajosné úgy gondolja, hogy az Impulser pulzáló mágnesterápia rendkívül hasznos volt, ennek köszönheti, hogy végre fájdalommentesen élhet.  Számára létezik gyógyszer nélküli megoldás az egészséges, kiegyensúlyozott, problémamentes életre, és ezt mindenképpen ajánlja. Nagyon hálás, hogy végre sikerült új életet kezdenie.

Az Impulser terápia nemcsak Dr. Ötvös Lajosné elismerését vívta ki, hanem a szakmájét is. Ezt mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy az ország több kórházában már sikeresen alkalmazzák a terápiát.

Töltse le az Impulser ingyenes e-könyvét és tudjon meg a témáról többet: Amiről a gyógyszergyárak nem szívesen beszélnek, dr. Schéder Ákos megdöbbentő tanulmánya. Kattintson ide!

Az Impulser az egészséges életre való nevelést, a természetes gyógymódok népszerűsítését mindennél fontosabbnak tartja. Célkitűzését nem tudná megvalósítani, ha nem hívná fel a figyelmet arra, hogy az utóbbi időben számos vállalkozás jelent meg a piacon, akik kétes minőségű, kisebb tudású, feltehetően érvényes minőségi tanúsítványokkal nem rendelkező készülékeket forgalmaznak, és tevékenységükhöz jogosulatlanul felhasználják az Impulser nevét, szellemi termékeit, szakmai tapasztalatát és eredményeit. A tudatos megtévesztést az Impulser nem hagyhatja szó nélkül!

A cég jogi képviselője feljelentést tett ismeretlen tettes ellen szellemi termékek jogosulatlan használata miatt.  Kérjük, Önök se dőljenek be az átverésnek, hanem tájékozódjanak az Impulser honlapján vagy telefonon a termékek eredetiségéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!