Reklám

2015.11.18. 08:48

Stabil háttér, biztos jövő!

A Magyar Honvédség az ország egyik legnagyobb munkáltatója. Kiszámítható, biztos jövőt, megélhetést és anyagi hátteret, követhető pályaképet jelent az elhivatottaknak. (x)

A Magyar Honvédség továbbra is nyitott a kihívást kereső, a hazát szolgálni kívánó állampolgárok számára. Az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzó irodái országszerte nyújtanak információt és segítik a seregben szolgálni szándékozók mielőbbi bevonulását.

Amit a honvédség ma nyújtani tud, elsősorban a stabil életpálya, illetve a kiszámítható pénzbeli juttatások, melyek biztos hátteret nyújtanak a családalapításhoz és a gyermekek tisztességes felneveléséhez is. A toborzó irodákon minden érdeklődő pontos információkat kap arról, hogy a katonai szolgálat különböző formái milyen lehetőségeket nyújtanak számára, és arról is, hogy ehhez milyen alapvető feltételeknek kell megfelelnie. A jelentkezés feltételei: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, betöltött 18. életév, legalább alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi, pszichikai és fizikai alkalmasság.

Ha Ön is gondolkodik a katonai pályán, ne késlekedjen, keresse fel a legközelebbi toborzó irodát, ahol minden segítséget megkap a jelentkezéshez. Innen már csak pár lépés és tagja lehet egy jól szervezett, a haza védelmének nemes ügyét szolgáló közösségnek, továbbá hosszú távon biztosíthatja az Ön és családja anyagi boldogulását is.

 

 

 

A Fejér megyei toborzó iroda elérhetőségei a következőek:

MH HKNYP 3. Katonai Igazgatási Központ

8000 Székesfehérvár, Mészöly Géza utca 7.

[email protected]

22/390-515;  30/627-1733

További információk: www.hadkiegeszites.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!