Reklám

2015.08.27. 05:37

Székesfehérváron nyitja új könyvesboltját a Libri (x)

Új bolttal bővül a Libri üzlethálózata. 2015. szeptember 11-én nyitja könyvesboltját a Libri Könyvkereskedelmi Kft. Székesfehérváron.

A 403 négyzetméteren csaknem 42 000 könyvvel, 6400 címmel nyitó új bolt már a 20 év után megújuló, idén tavasszal bemutatkozott Libri arculattal várja az olvasni szeretőket.

Az új üzletben a megszokott magas minőséggel, a nyitástól egy teljes héten át különleges nyereményjátékkal várják a boltba betérőket. A Libri székesfehérvári könyvesboltja havonta megújuló akciókkal jelentkezik és természetesen elérhető lesz a  Libri Törzsvásárlói Program is, ami tagjainak akár 10% azonnali kedvezményt biztosít.

A székesfehérvári Libri pontos címe: 8000 Székesfehérvár, Paltai u. 1.

Az országosan immár 41 könyvesbolttal rendelkező vállalatnak 22 boltra bővül vidéki könyvesbolthálózata. A Libri célja, hogy országos bolthálózatát növelje. További Libri könyvesboltok nyílnak szeptemberben Budapesten a Duna Plazában, Miskolcon és Győrött.

A Libri minden boltjára kiterjedő teljes arculatváltásával először Szombathelyen találkozhattak a vásárlók, a nyári boltnyitásokkal országszerte megismerhetik az új letisztult dizájnt. Az első budapesti könyvesbolt, ami már a megújult arculattal nyitott, a Mammut üzletházban található Libri Könyvesbolt volt.

További részletek: Libri.hu/arculatvaltas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!