Rendőrségi

2014.08.19. 07:33

12 éves kislányt mentettek ki a Velencei-tóból - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Bicskén kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást indítottak, Gárdonyban egy kislányt mentettek ki a Velencei-tóból a rendőrök.

Bicskén a Boglya Károly utcában igazoltattak a rendőrök 2014. augusztus 18-án este egy 21 éves fiatalembert, aki egy Opel gépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a járőrök a férfi ruházatában egy tasakban növényi anyagmaradványt találtak. Az egyenruhások a helyi lakost mintavételre állították elő, míg a növényi törmeléket lefoglalták. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy 12 éves kislányt mentettek ki a Velencei-tóból a Gárdonyi Rendőrkapitányság vízi körzeti megbízottjai 2014. augusztus 18-án 16 óra 26 perckor. A rendőrök járőrözés közben vették észre a tó Nagy-tisztás elnevezésű vízterületén, hogy egy lány a szörfjét maga mögött húzva úszik a part felé. A gyermek elmondta, hogy elsodródott a szörffel, amit nem tudott visszairányítani, ezért a vízbe ugrott és úszva igyekezett partot érni. A körzeti megbízottak a kislányt szolgálati hajójukba tették és a sporteszközzel együtt a Tini Strandra vitték, ahol édesapjának átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!