Rendőrségi

2014.03.28. 08:20

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Móron távoltartó végzés szabályait megszegő férfit, Sárbogárdon egy besurranó tolvajt vettek őrizetbe a rendőrök. A Móri Rendőrkapitányságra 2014. március 27-én 16 óra 20 perckor tett bejelentést egy nő arról, hogy móri lakásukban élettársa bántalmazta. A helyszínre érkező járőrök egy közeli utcában igazoltatták és a Móri Rendőrkapitányságra előállították a 33 éves férfit és ellene ideiglenes megelőző távoltartó végzést hoztak. A férfi azonban nem tartotta be a végzés szabályait és élettársa lakásához ment, aki ekkor újra értesítette a Rendőrséget. A kiérkező egyenruhások ismét elfogták az erőszakos élettársat majd a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra 2014. március 27-én este Vajtáról tett bejelentést egy helyi lakos, mely szerint családi házába ismeretlen személy besurrant és onnan gázpalackot, telefonokat és órákat lopott el. A rendőrök a bejelentést követően házkutatást tartottak egy 28 éves vajtai nő otthonában, ahol megtalálták az ellopott tárgyakat. Az egyenruhások elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították a tolvaj asszonyt, akit a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!