Rendőrségi

2014.12.02. 07:31

Egyedi azonosító jel meghamisítása és lopás - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Fejér megye - Lepsényben egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett, Dunaújvárosban áruházi lopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Lepsény belterületén, a Ferenc utcában, a járőr 2014. december 1-jén 5 órakor egy tehergépjármű 38 éves vezetőjével szemben intézkedett, akiről megállapította, hogy az általa vezetett gépkocsival úgy közlekedett, hogy arra egy másik gépkocsi rendszámát szerelte fel. Ezt követően O. Ferenc enyingi lakost előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, ahol egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úti bevásárló központban 2014. december 1-jén 16 óra 30 perckor a rendőrök egy 21 éves paksi lakossal szemben intézkedtek, akit az áruház biztonsági szolgálata tetten ért, miközben különféle élelmiszereket és illatszereket próbált meg eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajt ezt követően előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!