Rendőrségi

2015.08.15. 07:27

Kozmetikumokat lopott egy nő, hamis rendszámmal közlekedett egy férfi Fejér megyében

Székesfehérváron bolti szarkát fogtak el, Ercsiben hamis rendszámmal közlekedő autóst értek tetten.

Székesfehérváron, a Széchenyi úton lévő áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. augusztus 14-én délután, mivel egy 41 éves nő az üzletből kozmetikumokat kísérelt meg eltulajdonítani, azonban a vagyonőrök tetten érte. A kiérkező járőrök a nőt elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, melynek során a helyi lakos szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

A járőrök 2015. augusztus 14-én reggel Ercsiben, a Kárpáthy utcában ellenőriztek egy BMW típusú személygépkocsit, melynek során megállapították, hogy arra egy Hyundai rendszámait szerelték fel. A jármű 23 éves tulajdonosát a rendőrök előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. R. József elmondta, hogy a gépkocsira azért szerelte fel másik jármű hatósági jelzését, mert az külföldről behozott, azonban nem honosíttatta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!