Rendőrségi

2016.07.06. 07:29

Háznak hajtott az ittas sofőr - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök Dunaújvárosban, a Március 15. téren igazoltattak 2016. július 5-én este egy helyi lakost, aki annak ellenére jelent meg volt élettársa lakásánál, hogy az illetékes bíróság korábban vele szemben ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el. A rendőrök a 41 éves férfit a távoltartás szabályainak megszegése miatt elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

Alcsútdobozon, a Szabadság utcában történt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset 2016. július 5-én délután. Egy Fiat típusú személygépkocsival közlekedő 26 éves helyi férfi lehaladt az útról és előbb egy oszlop beton talapzatának ütközött, majd egy ház falának csapódott. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök közúti járművezetés ittas állapotban bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!