Rendőrségi

2013.04.18. 07:04

A rendőrautót ütlegelte a férfi

Székesfehérvár, Budai úton intézkedtek a járőrök 2013. április 17-én a délutáni órákban, mikor egy állampolgár szólt nekik, hogy a másik utcában szabályosan leparkolt szolgálati gépkocsijukat valaki ütlegeli.

feol.hu

Az egyenruhások a kocsijukhoz mentek és ott elfogtak egy román állampolgárt, aki magából kikelve kiabált és ütötte a járőrautót. Az eset tisztázásakor kiderült, hogy az elfogott személy azért volt ideges, mert a közeli szupermarketben neki és barátainak összetűzése volt a biztonsági őrrel.

Elmondása szerint azért ment oda a rendőrautóhoz, hogy így érje el azt, hogy a rendőrök megjelenjenek és elpanaszolja nekik a történteket. Ö. Romulust garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, másokban megbotránkoztatást okozó viselkedése miatt, és bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók. Barátait, K. Csabát és C. Eugent az áruházban folytatott viselkedése miatt gyanúsították meg garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt a detektívek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!