Rendőrségi

2016.12.08. 08:20

Az elmúlt 24 óra mérlege: Lopás és rongálás

Egy székesfehérvári bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai kértek rendőri segítséget szerdán kora délután, mivel egy 26 és egy 24 éves férfi a műszaki osztályról mobiltelefont tulajdonított el úgy, hogy arról a biztonsági dobozt lefeszítették, majd a készüléket ruházatukba rejtve, fizetés nélkül próbáltak távozni.

A gyanúsan viselkedő férfiakat a biztonsági őr tetten érte. A helyszínre érkező járőrök O. Dánielt és P. Krisztiánt igazoltatták, majd elfogásukat követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Székesfehérvár, Dózsa György utcában ellenőriztek a rendőrök egy 22 éves helyi lakost 2016. december 7-én este. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a székesfehérvári férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy nem sokkal korábban a József Attila utcában található egyik társasház bejárati ajtajának üvegét betörte és a lakóház riasztóberendezésének kültéri egységét leverte, majd ezek után megrongált két személygépjárművet. Az egyenruhások F. Tamást elfogását követően a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!