Rendőrségi

2017.02.12. 08:29

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei

Nem pihenhettek a Fejér megyei rendőrök tegnap sem.

Szabadbattyán, Mártírok útján intézkedtek a járőrök egy 34 éves helyi lakossal szemben 2017. február 11-én hajnalban. A férfi személygépkocsijával az úttest mellett található vízelvezető árokba hajtott és felborult. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt mintavételre előállították a rendőrök és vezetői engedélyét bevonták. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2017. február 11-én délelőtt, a 64-es és a 6402-es számú utak kereszteződésében, Dég térségében. Egy személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött az előtte haladó és balra kanyarodni szándékozó Suzuki típusú személygépjárművel. Az ütközés következtében a Suzuki vezetője könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!