Rendőrségi

2014.10.11. 19:00

Baleset a 8106-os úton: Meghalt a polgármester-jelölt (frissítve)

A 8106-os úton 2014. október 11-én 20 órakor Alcsútdoboz határában, a 16-os kilométerszelvényben egy férfit gázolt el egy arra közlekedő személygépkocsi.

Tribolt Lajos

A feol.hu információi szerint Alcsútdoboz mellett egy autó este 8 körül elütötte Váradi Andrást, aki 22 óra után a fehérvári kórházban belehalt sérüléseibe. Ő volt az a juhász, aki szembe szállt Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterrel. Váradi András az Együtt színeiben alcsúti polgármester- és képviselőjelölt volt és szerepelt a párt megyei listáján. A rendőrség információi szerint az autót egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezette.

A helyszíni szemle idején az út érintett szakaszát lezárták a rendőrök, kerülni Alcsútdoboznál és Etyeknél lehetett, majd a helyszíni szemle idejére elrendelt útlezárás 23 óra 25 perckor feloldásra került.

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője a hvg.hu-val közölte: beszélt Váradi András feleségével, aki azt mondta, hogy a férfi saját autójával járt bent Alcsútdobozon választási plakátokat ragasztani. Váradi András hazafelé tartott Göböljárásra, amikor a félúton lévő golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte, és ekkor gázolta el a külföldi rendszámú autó. Horváth Sándor a portálnak többször hangsúlyozta, hogy nem szándékosan ütötték el Váradi Andrást és nem cserbenhagyásos esetről van szó.

Forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!