Rendőrségi

2015.04.28. 13:13

Baleset az M7-es autópályán (fotóval frissítve)

Az autópálya Budapest irányába vezető oldalán Kajászó és Martonvásár között egy sávon halad a forgalom.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. április 28-án 14 óra 51 perckor az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán a 32. kilométerszelvényben, Kajászó és Martonvásár között. Az elsődleges adatok szerint egy kistehergépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között felborult.

Rendőrök, tűzoltók és az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szakemberei dolgoznak egy baleset helyszínén az M7-es autópálya fővárosból kivezető oldalán, Martonvásár térségében 2015. április 28-án. Egy autó átszakítva a szalagkorlátot a sztráda ellenkező oldalára sodródott, majd felborult. A járműben utazó két férfi egyike súlyosan megsérült, a mentők a székesfehérvári kórházba vitték. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett szakaszon jelentős torlódás alakult ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a belső és középső forgalmi sávot lezárták a rendőrök. A forgalom a külső sávon halad.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!