Rendőrségi

2015.01.28. 08:12

Baleset és körözött személy - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

A 6307-es számú úton közúti közlekedési baleset miatt, Dunaújvárosban körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A 6307-es számú úton Szabadbattyán közelében történt közúti közlekedési baleset 2015. január 27-én délután. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, a Ford típusú gépjármű vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban veszítette el uralmát a járműve felett. A jármű az ütközés hatására megpördült, majd a menetirány szerinti bal oldali vízelvezető árokba csapódott. A balesetnél helyszínelő egyenruhások a gépjárművet vezető soponyai lakossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, így a férfit mintavétel céljából előállították a Székesfehérvári Orvosi Ügyeletre. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja, ahol a 27 éves férfival szemben eljárás indult.

A dunaújvárosi rendőrök 2015. január 27-én délután igazoltattak egy helyi férfit. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a 42 éves S. László ellen magánlaksértés bűntett elkövetése miatt a Veszprémi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!