Rendőrségi

2015.07.05. 06:57

Balesetek az M7-es autópályán

Négy közlekedési balesetnél kérték a katasztrófavédelem segítségét július 4-én, szombaton, az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

Mind a négy karambol a megnövekedett, sűrű forgalomban, a Balaton felé vezető oldalon történt. A műszaki mentésekben a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs egységei, valamint a pázmándi önkéntes tűzoltóság vett részt.

Reggel rövid idő alatt két baleset történt a sztrádán, a Velencei-tó térségében. A kápolnásnyéki lehajtó közelében két személygépkocsi karambolozott. Mindkét autó a leállósávban állt meg. A balesetben ketten megsérültek. A pusztaszabolcsi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A pázmándi önkéntes tűzoltók lesöpörték a törmeléket az autópályáról, megtisztítva ezzel a sztráda burkolatát.

A velencei pihenőhely közelében hat személygépkocsi ütközött össze, a mentők egy embert kórházba szállítottak. A balesetben érintett járművek közül négy tovább tudta folytatni az útját, két kocsit autómentő szállított el a sztrádáról.

Délben a szabadbattyáni és a polgárdi lehajtó között két személyautó ütközött. A mentők egy sérültet kórházba szállítottak. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók az egyik kocsit áramtalanították és a leállósávba tolták.

A székesfehérvári és a szabadbattyáni lehajtó között három autó karambolozott kora délután. Mindhárom jármű a belső sávban állt meg, ezért a forgalom továbbhaladása érdekében a kocsikat a rendőrségi helyszínelés után a leállósávba tolták a székesfehérvári hivatásos tűzoltók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!