Rendőrségi

2015.10.07. 07:53

Balesetet okozott, majd továbbhajtott

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak egy 53 éves nővel szemben, aki Baracs közelében balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy baracsi lakossal szemben. A nőt azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2015. július 20-án reggel a 6221-es számú úton, Baracs közelében Chevrolet típusú személyautójával egy Citroen gépkocsi előzését kezdte meg úgy, hogy a manőver biztonságos végrehajtásához szükséges feltételek nem álltak fenn. A terhelt a szemből érkező járműveket észlelve a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávból jobbra kormányozta autóját. A Citroen gépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében letért az útpadkára, elvesztette uralmát a járműve felett, majd a bal oldali vízelvezető árokba csapódott, ahonnan az út melletti kukorica ültetvénybe csúszott. A vétlen gépjármű sofőrje a balesetben megsérült.

A Chevroletet vezető 53 éves nő megállás nélkül továbbhajtott.

A dunaújvárosi rendőrök az eljárás során azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. A közlekedési rendőrök befejezték az ügyben folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!