Rendőrségi

2015.05.26. 07:07

Bántalmazás és betörés Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában történt.

Ercsi, Munkácsy Mihály utcából érkezett bejelentés a rendőrségre egy férfiról, aki egy családi házba 2015. május 25-én hajnalban betört, majd szó nélkül ütni kezdte a házigazdát. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi baseballütővel, fején egy pólóval támadt a sértettre, majd mikor az arcát takaró ruhadarab leesett és felismerték, elszaladt a helyszínről. L. Zoltánt otthonából előállították a rendőrök, majd magánlaksértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként és őrizetbe vették.

Baracska, Rákóczi utcában intézkedtek a járőrök családi veszekedésnél 2015. május 24-én este. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 72 éves férfi 62 éves barátnőjét kérte számon, majd bántalmazta előbb a családi háza udvarán, majd az utcán kergette a menekülő asszonyt. A féltékeny férfi bántalmazása következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett. A bántalmazót a rendőrök előállították és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!