Rendőrségi

2014.10.01. 06:49

Bántalmazót és hamis okiratot felhasználó személyt fogtak el a rendőrök

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. szeptember 30-án este érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron a Budai úton egy férfi előzetes szóváltást követően egy vascsővel bántalmazott egy másikat. A kiérkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a 64 éves bántalmazót. H. Józsefet a nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A helyi rendőrkapitányságra 2014. szeptember 30-án délután a Székesfehérvár, Sarló utcában található gyógyszertárból érkezett bejelentés arról, hogy egy nő más nevére kiállított vényköteles gyógyszer egy fénymásolt vénnyel akarta kiváltani. A rendőrök a 39 éves V. Etelkát elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol hamis magánokirat felhasználás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!