Rendőrségi

2014.11.28. 08:40

Betörőt fogtak Polgárdi-Kiscsérpusztán

Székesfehérváron egyedi azonosító jel meghamisítása miatt intézkedtek, Polgárdi-Kiscsérpusztán betörőt fogtak el a rendőrök.

Székesfehérváron a Deák Ferenc utcában 2014. november 27-én 21 óra 35 perckor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta egy gépkocsi 51 éves vezetőjét, akiről megállapította, hogy korábban eltiltották a vezetéstől és járművére más személygépkocsi rendszámát szerelte fel. A székesfehérvári férfival szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Gy. Győzőt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd az eltiltás hatálya alatt történt vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A polgárdi-kiscséripusztai vasútállomáson 2014. november 27-én 17 óra 55 perckor lakossági bejelentés alapján a járőrök tetten értek és elfogtak egy lakcím nélküli személyt. A 32 éves férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy betört az állomás épületébe, azonban onnan nem tudott ellopni semmit, mivel a helyszínre érkező egyenruhások a bűncselekmény befejezését megakadályozták V. Zoltánt ezt követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!