Rendőrségi

2015.03.26. 08:06

Bolti lopás és trükkös tolvajok - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Kávét akart lopni egy férfi egy dunaújvárosi áruházból, Székesfehérváron két férfi vízszerelőnek adta ki magát és így lopott meg saját lakásában egy nőt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Sárbogárdon, a Gagarin utca és Dobó István utca kereszteződésében 2015. március 25-én 7 óra 25 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két kerékpáros ütközött össze, mivel egyikőjük elsőbbségadási kötelezettségét elmulasztotta. A balesetben egy nő megsérült.

Egy dunaújvárosi áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. március 25-én 13 óra 45 perckor, mivel egy helyi lakos a kabátja zsebébe kávét rejtett és azzal fizetés nélkül akart távozni. A helyszínre érkező rendőrök az 57 éves K. Attilát igazoltatták, majd elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Székesfehérváron két férfi vízszerelőnek adta ki magát és így lopott meg saját lakásában egy nőt.

Székesfehérvár, Semmelweis utcába hívott rendőri segítséget egy 53 éves hölgy 2015. március 25-én. A sértett a rendőröknek beszámolt arról, hogy két férfi 12 óra körül becsengetett hozzá és azt állították magukról, hogy vízügyi dolgozók és mivel csőtörés volt a házban ellenőrizni szeretnék, hogy van-e nála víz. Amíg az egyik férfi elterelte a hölgy figyelmét, addig társa eltulajdonította készpénzét, majd sietve távoztak a lakásból.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság keresi a hölgyet megkárosító ismeretlen tetteseket és egyben ismételten óvatosságra int mindenkit. Előzetes egyeztetés nélkül érkező idegeneket ne engedjenek be lakásukba. A különböző szolgáltatók nevében megjelenő, valamilyen munka elvégzésére, szolgáltatás nyújtására ajánlkozó ismeretleneket inkább hívják vissza egy későbbi időpontra. Ha tehetik, az ügyfélszolgálatok segítségével ellenőrizzék le, hogy az idegenek valóban a szolgáltató megbízásából érkeztek-e, vagy hívják a Rendőrséget a 112-es segélyhívószámon és kollégáink rövid időn belül a helyszínen segíteni fognak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!